L’Empresa

La nostra història parteix de principis dels anys 80, quan tres joves economistes van adonar-se de la importància que anava cobrant la fiscalitat i la comptabilitat de les empreses, després de l’entrada d’Espanya a la CEE (Comunitat Econòmica Europea).

Finalment a l’any 1988, i després de l’entrada en vigor de la llei de l’I.V.A. a Espanya va nèixer Serveis d’Empresa de Sabadell com a societat, amb l’afany de donar un servei personalitzat i de qualitat tant a empreses, com autònoms i particulars.

A partir d’aquell moment i amb la voluntat de donar un servei integral al client, vam anar ampliant les nostres àrees d’especialització, be incorporant nous professionals com va ser el cas dels serveis jurídics i financers o en aquells àmbits que precisen una especial acreditació, col·laborant amb altres professionals i societats de reconegut prestigi col·laborant per cobrir qualsevol de les necessitats actuals de les empreses i particulars.

A data d’avui després de gairebé 30 d’història els nostres principis de qualitat en el servei i d’atenció al client continuem vigents.